Wie zijn wij?

WoonZaam is een samenwerking tussen ErinThuis en Trebbe. Want samen kunnen we zoveel meer! We stellen u graag voor aan beide organisaties.

ERINTHUIS

Heeft u vragen op het gebied van wonen, financiën, service en comfort? ErinThuis maakt van uw verbouwing of verhuizing een overzichtelijk, onbezorgd proces zodat u zich kunt richten op de leuke dingen zoals het ontwerp en de inrichting. Wij helpen u, met onze levensfasescan, om weloverwogen, goed geïnformeerde en toekomstgerichte keuzes te maken. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met betrouwbare specialisten en dienstverleners die zijn aangesloten bij ons lokale netwerk van profit en non profit-organisaties. Ons netwerk, uw comfort!

Kijk voor meer informatie op de website van ErinThuis.

TREBBE

Trebbe ontwikkelt en bouwt al meer dan honderd jaar woningen. Maar we gaan verder dan dat! Woningen zijn voor ons geen verzamelbegrip. Wij bouwen woningen voor de bewoners. Daarom is onze focus voortdurend: wat verwachten bewoners van ons? Welk product sluit aan bij hun vraag en budget? Bewoners, woongroepen en woningcorporaties betrekken bij het maken van de plannen hoort daarbij. Eerst de mensen, dan de stenen. Want weten wat de echte vraag is, dat levert meerwaarde op! Daarom geeft Trebbe bewoners, kopers en huurders, al sinds de jaren tachtig inspraak in hun woning. Toekomstige bewoners kunnen zo optimaal hun woonwensen vervullen.

Kijk voor meer informatie op de website van Trebbe.